Els processos de construcció impliquen la perfecta combinació de diferents activitats si es vol obtenir un resultat professional i impecable. Per això, s’acostuma a dir que la millor contractació en el sector de la construcció s’aconsegueix amb la millor companyia de construcció.

A Servidel volem facilitar-vos tot aquest procés, tant a les administracions públiques com al sector privat, executant un servei qualificat, àgil i eficaç i garantint els resultats desitjats.

 

Servidel, SLU és una empresa classificada per les diferents Juntes Consultives de Contractació Administrativa del Ministeri d’Hisenda, la Generalitat de Catalunya i la Generalitat Valenciana.

La solidesa d’una gran família al teu costat

El 3 de setembre de 1993, naixia Servidel, una empresa familiar en la qual, des de llavors, hem centrat tots els nostres esforços a diversificar i ampliar els nostres serveis fins a esdevenir una firma dinàmica i amb una gran capacitat d’adaptació tecnològica. Un repte que ha estat possible gràcies a l’equip humà altament qualificat i experimentat que conforma Servidel.

 

Cadascuna de les persones del nostre equip està plenament compromesa i implicada amb la nostra raó de ser, que sou vosaltres i els vostres projectes. A més, per portar a terme tots els nostres serveis de forma òptima, a Servidel comptem amb tots els mitjans humans, tècnics i materials necessaris.

A l’avantguarda de la construcció a Catalunya

L’esforç i la perseverança són dos valors fonamentals a Servidel per ajudar-nos a aconseguir una millora constant. Dos valors dels quals estem molt orgullosos i que han aconseguit que Servidel sigui una de les principals empreses de construcció i manteniment a Catalunya reconeguda amb el Premi “Q” Qualitat del CIDEM de la Generalitat de Catalunya.

Per què Servidel?

Els nostres fonaments s’aixequen sobre tres conceptes clau: el compromís que adquirim amb tu i el teu projecte, al qual li prestem la màxima dedicació per respondre a la confiança que dipositeu en nosaltres.

Empresa familiar + Experiència =

Qualitat

Tant dels recursos materials i tècnics com humans i en cadascuna de les etapes del projecte.

Agilitat

Tracte personal i personalitzat, flexibilitat, ràpida resolució de problemes, ràpida execució de les obres.

Eficàcia

El compromís i la dedicació del nostre equip i col·laboradors per aconseguir els resultats esperats.

Sistema Integrat de Gestió (SIG)

Totes les accions que desenvolupem a Servidel les fem a partir del compromís per garantir la vostra satisfacció, protegir el medi ambient, i garantir la seguretat i salut de totes les persones implicades.

Seguretat i salut

Compromesos a proporcionar les millors condicions de treball, segures i saludables, tant als nostres treballadors, col·laboradors i clients, com a la societat en general. Una bona praxi preventiva reconeguda per Activa Mutua.

Participació i consulta

Compromesos a garantir la participació i consulta dels treballadors i, així, millorar el desenvolupament dels nostres processos i la seguretat i salut dels llocs de treball.

Formació i sensibilització

Compromesos amb la formació del nostre equip com a eix fonamental en la transmissió dels nostres valors, compliment dels nostres principis i el desenvolupament de la nostra missió.

Medi ambient

Compromesos a conservar el medi ambient prenent les mesures adequades per tal d’avaluar i prevenir els impactes ambientals de les activitats, reduir la contaminació i fer un ús racional dels recursos naturals.

Legalitat

Compromesos a complir els requisits legals, reglamentaris i la normativa aplicable al conjunt de les nostres activitats.

Retorn social

Compromesos amb la societat de forma activa per a la realització d’accions solidàries que ajudin a les persones que més ho necessiten, en col·laboració amb l’entitat humanitària Creu Roja.

Millora continua

Compromesos a definir i revisar de forma periòdica els nostres objectius sobre la present política, per assegurar el compliment i la superació de les expectatives dels nostres clients, treballadors i de la societat en general.

Certificats de garantia

Sistema de Gestió de Qualitat ISO 9001

Sistema de Gestió Ambiental ISO 14001

Sistema de Gestió de la Seguretat i Salut Ocupacional ISO 45001

Pla d’Igualtat entre Homes i Dones